İçeriğe geç

Helal yemek. Güvenilir bilgi. Daha güçlü topluluklar.

İçerik rehberi

Lecithin helal mi?

Genellikle helal Usually from soy, sunflower or egg — generally halal.
E-kodu
E322
Kullanım amacı
Emulsifier
Olası kaynaklar
Soy, sunflower or egg
Diğer adları
soy lecithin, sunflower lecithin

Sample content from the HalalVerified demo importer — review or replace before launch.

Yalnızca genel bilgi. Emin olmak için üreticiye veya helal sertifikasına bakın; dini hükümler için bir âlime danışın.

Veritabanımızda Lecithin içeren ürünler