İçeriğe geç

Helal yemek. Güvenilir bilgi. Daha güçlü topluluklar.

İçerik rehberi

Citric acid helal mi?

Genellikle helal Made by fermentation — generally halal.
E-kodu
E330
Kullanım amacı
Acidity regulator
Olası kaynaklar
Fermentation of sugars
Diğer adları
food acid (330)

Sample content from the HalalVerified demo importer — review or replace before launch.

Yalnızca genel bilgi. Emin olmak için üreticiye veya helal sertifikasına bakın; dini hükümler için bir âlime danışın.

Veritabanımızda Citric acid içeren ürünler

Helal değil

Gummy Bears

Sample Confectionery Co.

200g