İçeriğe geç

Helal yemek. Güvenilir bilgi. Daha güçlü topluluklar.

İçerik rehberi

Gelatine helal mi?

Kaynağa bağlı Halal only if from fish or from halal-slaughtered animals. Pork gelatine is not halal.
E-kodu
E441
Kullanım amacı
Gelling agent
Olası kaynaklar
Pork or beef skin and bones, fish
Diğer adları
gelatin, beef gelatine, pork gelatine

Sample content from the HalalVerified demo importer — review or replace before launch.

Yalnızca genel bilgi. Emin olmak için üreticiye veya helal sertifikasına bakın; dini hükümler için bir âlime danışın.

Veritabanımızda Gelatine içeren ürünler

Helal değil

Gummy Bears

Sample Confectionery Co.

200g